Forfatter: Roger Morrison
Oprettelsesdato: 26 September 2021
Opdateringsdato: 18 April 2024
Anonim
Cydonia vinder HearthStone & colon; Heroes of Warcraft Americas Spring Championship - Spil

Indhold

Den amerikanske turnering for HearthStone: Heroes of Warcraft startede lørdag den 25. juni. Turneringen har været live streaming på Twitch, og der har været meget konkurrence i denne turnering. Cydonia gik ind i finalen, efter at være bagud i semifinalen mod Napoleon, og vandt derefter 4 til 3. Rosty havde en glat sejr i semifinalen. I finalen tog Cydonia hjem storeprisen på $ 25.000.

Rosty kom meget sikker fra sin semifinale sejr og viste fokuseret og konsekvent gameplay i hele turneringen; han viste ikke følelser og har spillet spillet langsomt og stabilt. Cydonia spillede også konsekvent og holdt sig køligt. Cydonia syntes at være mere sej og var vant til at være i mere konkurrencedygtige spil muligvis sammenlignet med Rosty, for denne turnering.

• Fryse Mage

Rosty havde et stærkt og interessant dæk, og han brugte virkelig dæk til sin fordel. En ting du vil bemærke er Freeze Mage i Rostys dæk og Cydonia virkelig kapitaliseret på at slå folk, da de havde deres Freeze Mage-kort ud. I den tredje runde havde Rosty mange Fryse Mage kort. Han stolede stærkt på Freeze-effektkortene og tog den runde for sejren. Cydonia havde generelt et skævt dæk, der var forudsagt før spillet var nyttigt for ham.

Dette var et meget stramt spil og for folk at se selv efter 4. runde havde Rosty 3 point og Cydonia havde kun 1 point. Det var spillet peger i Rostys favor for 3 runder indtil hele slutningen af ​​spillet. En ting, der blev bemærket i slutningen af ​​4. runde, var at Rosty kun havde 100 kort tilbage, og det syntes at hans slutkort var svage, mens Cydonia havde et par dæk tilbage.

En ung Dragonhawk. En drøm. @CydoniaHS er din #HCT Americas Spring Champion! Tillykke med og se dig @BizzCon! Https: //t.co/giF8aGvOSo

- Hearthstone (@PlayHearthstone) 26. juni 2016

Hvad syntes du om dette spil eller turneringen? Tror du, at Cydonia var den bedste spiller i turneringen? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.